TEİAŞ'tan “Eğitime Teknolojik Destek” Kampanyası

November 5, 2020
1.JPG

Sosyal sorumluluk projelerini sürdüren Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Eğitime Destek Kampanyası başlattı.

TEİAŞ olarak düzenlemiş olduğumuz “Eğitime Teknolojik Destek Kampanyası” çerçevesinde Ankara başta olmak üzere çeşitli illerde 23 okula ve çocuk evlerinde kalan bakıma muhtaç çocukların kullanması için Ankara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğüne hibe bilgisayar ve yazıcı desteğinde bulunuldu. Kampanya kapsamında daha önce TEİAŞ birimlerinde kullanılan bilgisayar ve yazıcılar revize edilerek okullara teslim edildi. TEİAŞ’ın bilgisayar bağışı ile teknolojik altyapısı eksik okulların ihtiyaçları karşılanarak bilgisayar teknolojisi sınıfları oluşturuldu.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Genel Müdürümüz Orhan Kaldırım, “Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ve eğitime verilen önemin artmasıyla, eğitim sorunlarının çözümünde teknolojik olanaklardan yararlanmak kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu teknolojik olanaklardan birisi de bilgisayardır. Salgın nedeniyle zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, TEİAŞ olarak kullandığımız ancak teknolojik altyapımıza uymayan 193 takım bilgisayar ve 34 adet yazıcılarımızdan oluşan malzemeyi Ankara başta olmak üzere çeşitli illerimizde 23 okulumuza ve Ankara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğüne ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Destek olduğumuz okul ve kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

TEİAŞ’ın bilgisayar bağışı ile, ihtiyacı olan okullarda öğrencilere bilgisayarlı eğitim imkanlarının daha yaygın olarak sunulmasının yanı sıra kamu kaynaklarının etkin kullanımı ve elektronik cihazların geri kazanımıyla birlikte çevre ve doğal kaynakların sürdürülebilirliği de destekleniyor.

 

Medya Galerisi

2.JPG
3.JPG
4
5
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Benzer Haberler

400 kV Van Back to Back-Khoy Enterkonneksiyon Hattı İşletme Anlaşması İmzalandı

Bakanımız Sayın Dr. Alparslan BAYRAKTAR'ın Trakya Yük Tevzi İşletme Müdürlüğümüzü Ziyareti

Bölgesel Kariyer Fuarları Başladı

IPTO ile Teşekkülümüz Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı

4. SEERC 2023 İstanbul Konferansı

Genel Müdürümüz Sayın Orhan KALDIRIM ”Nahçıvan-Yeşil Enerji Bölgesi” Uluslararası Konferansı'na K...

TEİAŞ Akademi'ye Uluslararası Ödül

Gürcistan Sistem İşletmecisi GSE ile İşbirliği Toplantısı

Bakanımız Sayın Alparslan BAYRAKTAR'ı tebrik eder ve görevinde başarılar dileriz

Basın Açıklaması