TEİAŞ 49. CIGRE Paris Session’da Yerini Aldı

September 15, 2022
49_cigre_2

CIGRE’nin iki yılda bir gerçekleştirdiği 49. Paris Session etkinliği, 90 ülkeden 3500’ün üzerinde katılımcıyla 29  Ağustos-2 Eylül 2022 tarihleri arasında Paris/Fransa'da gerçekleştirildi. 

Ülkemizin Türkiye Ulusal Komitesi vasıtasıyla temsil edildiği etkinlikte TEİAŞ  da yerini aldı. Etkinliğin formatına göre tüm bildirilerin poster olarak sunulduğu 49. Session’da Türkiye adına daha önce kabul edilen 6 bildiri sunuldu. Bu bildirilerden 4’ünün sunumunu, bildiri yazarları arasında yer alan TEİAŞ personeli yaptı.

Müşavir Ercüment ÖZDEMİRCİ tarafından "Cycle life assessment of battery energy storage systems for primary frequency control by rainflow counting algorithm”,

İşletme ve Bakım Dairesi Başkanlığı'ndan Müdür Mete UZAR tarafından "Site Application of Anti Torsion Pendulum and Interphase Space for the Prevention of Ice Load on Transmission  Line  Systems in  Turkey", 

İletim Hatları Tesis Dairesi Başkanlığı'ndan Başmühendis Özgür ÇETİN tarafından "Electromagnetic interference investigation of two transmission lines with a naturfal  buried gas pipeline: A study on the Agrı-Horasan region in Turkey" ve

Batı Akdeniz Yük  Tevzi İşletme Müdürlüğü'nden Başmühendis Halil İbrahim AYDINÖZ tarafından "A Research on Power Quality of Storage System in Photovoltaic Energy Generation Systems in Distribution Networks" başlıklı makalelerin sunumları gerçekleştirildi.

Ayrıca Teşekkülümüz personelince pek çok toplantıya katılım sağlandı ve Özgür ÇETİN tarafından B2 İletim Hatları Çalışma Grubu’nda sunum da yapıldı.

CIGRE Türkiye Ulusal Komitesi tarafından ise Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği ev sahipliğinde SEERC Management Board (MB) ve Technical Advisory Commitee (TAC) toplantıları düzenlendi ve toplantılar sonrasında bir resepsiyon verildi.

Dünyanın dört bir yanından elektrik güç sistemleri alanında önde gelen şirket yetkilileri, akademisyen ve uzmanları bir araya getiren sektörünün bu global etkinliğinde TEİAŞ ve CIGRE Türkiye Ulusal Komitesi adına aktif katılım sağlandı.

 

Medya Galerisi

49_cigre_1
49_cigre_3
49_cigre_4
49_cigre_5
49_cigre_6
49_cigre_7

Benzer Haberler

400 kV Van Back to Back-Khoy Enterkonneksiyon Hattı İşletme Anlaşması İmzalandı

Bakanımız Sayın Dr. Alparslan BAYRAKTAR'ın Trakya Yük Tevzi İşletme Müdürlüğümüzü Ziyareti

Bölgesel Kariyer Fuarları Başladı

IPTO ile Teşekkülümüz Arasında Mutabakat Zaptı İmzalandı

4. SEERC 2023 İstanbul Konferansı

Genel Müdürümüz Sayın Orhan KALDIRIM ”Nahçıvan-Yeşil Enerji Bölgesi” Uluslararası Konferansı'na K...

TEİAŞ Akademi'ye Uluslararası Ödül

Gürcistan Sistem İşletmecisi GSE ile İşbirliği Toplantısı

Bakanımız Sayın Alparslan BAYRAKTAR'ı tebrik eder ve görevinde başarılar dileriz

Basın Açıklaması